Vahannan Valokuvaajat - valokuvauskerho

Ohjaaja: Jari Jauni

Hinta: 130€ syys- ja kevätlukukausi yhteensä

Esittely:

Vahannan Nuorisoseuran valokuvauskerho kokoontuu pääsääntöisesti nuorisoseurantalolla, mutta tehdään myös yhteisiä valokuvauskeikkoja esim. Ylöjärvelle ja Tampereelle. Perusajatuksena on opetella valokuvausta yhdessä, eikä aiempaa kuvauskokemusta tarvita, kuvaustilanteet ja aiheet sopivat kaikentasoisille kuvaajille.

Kuvausaiheita ovat mm. yö-, luonto-, kaupunki-, eläin-, asetelma- ja henkilökuvaus. Kerholaisilla on mahdollisuus vaikuttaa, siihen mitä tehdään.

Kerholaisten ottamiin kuviin voi tutustua esim. Instagramissa #vahannan_valokuvaajat

Kerholaisten palautetta syksy 2019

Mikä kerhossa oli hyvää...
”Kaverit, ilmapiiri ja opetus.”

”Opin valokuvaamaan paljon paremmin. Opin manuaaliasetuksilla kuvaamisen. Sain hyviä ideoita. Sain vinkkejä erilaisten tarvikkeiden ostoon. Hyviä kuvausharjoituksia. Sain toteutettua omia kuvausideoita, jotka olisivat olleet yksin hankala toteuttaa. Hyvä ja kannustava ilmapiiri.”

”Porukka, ryhmähenki, kiinnostus valokuvaukseen eri näkökulmista.”