Kerhot

Vahannan Nuorisoseura tarjoaa tulevalle kaudelle syksy 2021 - kevät 2022 monipuolista tekemistä kaiken ikäisille! Kerhot ja ryhmät ovat tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, olitpa sitten seuran jäsen tai et.

Tarkemmat hintatiedot löytyvät kunkin kerhon alasivulta, jonne pääset ylävalikon kautta. Hinta on koko lukuvuodelle sisältäen siis syys- ja kevätkauden. Kerhomaksut laskutetaan sähköpostilla ja maksu tulee olla suoritettuna viimeistään 15.8.2021, jotta osallistumisesi on voimassa.

PS. Mikäli korona tuo muutoksia toimintaan, olemme sitoutuneet järjestämään korvaavaa tekemistä, joka sovitaan ryhmäkohtaisesti.

Alla lista 2021-2022 kerhoista. Linkkiä klikkaamalla pääset kerhon sivulle, josta löydät myös ilmoittautumislinkin.