Perhepatikka

Vahannan Nuorisoseura järjestää perhepatikan sunnuntaina 23.5.2021

Patikka on tarkoitettu ensisijaisesti perheille ja reitin varrelle onkin järjestetty perheille sopivia leikkimielisiä aktiviteetteja. Tästäkin huolimatta kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Startti merkitylle n. 5 km reitille tapahtuu Vahannan Nuorisoseurantalon pihasta joustavasti klo 13:00-14:00. Reitillä on normaalisti käveltäviä suomalaisia metsäpolkuja, osa reitistä on kävelytietä. Metsäpolut eivät sovellu esim. lastenrattaille.

Maali on avoinna klo 16:30 asti, joten aikaa on 2,5 - 3,5 tuntia reitin läpi kävelyyn.

Osallistujat ovat itse vastuussa turvallisesta liikkumisesta reitillä ja vanhemmat luonnollisesti vastaavat nuoremmista perheenjäsenistä.

BUFFET

Tapahtuman ajan teitä palvelee Vahannan Nuorisoseuran buffet, josta voi edullisesti ostaa makkaraa, pullaa, mehua ja kahvia. Maksu onnistuu myös kortilla.

Buffetin tuotolla mahdollistetaan Vahannan Nuorisoseuran toiminta jatkossakin.

Ilmoita perheesi viimeistään 20.5.2021.

Tervetuloa reippailemaan!