VAHANNAN MOPO & MP

Tarjolla ajamista ja rassaamista aikuisille ja lapsille. Aikuiset ajelevat moottoripyörillä ja tukevat ja auttavat lapsia ja nuoria mopojen korjaamisessa. Mopo&mp kerhossa ideana on ajella hyvässä porukassa. Yhteyttä pidetään Whatsapp ryhmän kautta, eikä kenelläkään ole velvollisuutta sen enempää. Jos haluat liittyä mukaan iloiseen porukkaan, niin laita yhteystietosi:

TKimmo Karonen: 044 764 4509 tai vahannannuorisoseura@gmail.com

Kokoontumisajot 2018

Mopo&mp:n kokoontumisajot 2018:

Lähdetäänpäs porukalla liikenteeseen! Alla on listattu tulevan kauden kokoontumisajot. Niin kuin näkyy, niin suunta on vielä usein avoin. Kokoontumispaikkana toimii seurantalo. Ajoihin kokoonnutaan klo 12:00. Lisäpäiviä sovitaan tarvittaessa.

12.5. Vahannan nuorisoseuran talo: Ajettiin kolmen mopon voimin reitti: Viljakkala - Hämeenkyrö - Siuro - Tottijärvi - Koskenkylä - Lempäälä - Pirkkala

9.6. Vahannan nuorisoseuran talo: Ruoveden laivaravintolassa villisikaburgerilla

7.7. Vahannan nuorisoseuran talo: Lavian Pirulanvuoren näkötorni ja Niinisalon sotilaskoti

14.7. - 16.7. Saariston rengastie

4.8. Kokoontuminen Teivon ABC:lla. Ajetaan Lahteen Suomen moottoripyörä museoon

8.9. Teivon ABC - Läskiperseajo, Valkeakoski. Reitti oli: Ylöjärvi - Kangasala - Valkeakoski - Sappee - Mobilia. Osallistujia Läskiperseajossa oli noin 160 moottoripyörää

??.??. Päijänteen ympäriajo

Saariston rengastie 2018

14.7.2018

Lauantaina startattiin 10:00 Elomarketin parkkipaikalta reissuun yhdeksän mopon ja 11 henkilön voimin.

Kypärä päähän ja baanalle. Tästä se lähtee! Heli on jo valmis ja muut melkein.

Nauvon lauttajonossa odotellaan ensimmäsitä lauttaa. Kuumaa oli koko reissun ajan ja pukeutumista piti keventää. Nestettä meni myös aikalailla.

Lautalla meri-ilmaa naattimassa.

Perillä majoituspaikassa Houtskärissä. Kaksi yötä tukikohtana toimi skärgårdskolan. Ruoat, majoitus ja saunat hoituivat mainiosti.

Sunnuntaina 15.7. Ajettiin täysi rengastie. Reitti oli Houtskär - Nauvo - Hanka - Rymättylä - Kustavi - Iniö - Houtskär. Koko päivän lenkkihän tuo oli ja matkalle mahtui kuusi lauttaa.

Keli oli edelleen mahtava! Kuumaa oli, mutta kivä oli ajaa! Tämä kuva on otettu Nauvo - Seili - Hanka lauttaan ajettaessa.

Auringonlaskua rantasaunalta Houtskärissä

Ryhmä Rämä kotiin päin lähdössä. Maanantaina 16.7.2018 startattiin Houtskäristä Turun ja Huittisten kautta Ylöjärvelle. Huippu reissu ja varmasti otetaan uusiksi. Talven mittaan suunnitellaan seuraavaa kohdetta.

Toimintavuosi 2018

Tauko paikalla Häijään Nesteellä. Tästä jatkettiin Lavian Pirulanvuoreen ja sitten Niinisalon sotilaskotiin kaffelle.

Villisikaburgeria odotellaan Ruoveden laivasataman ravintolassa. Maukasta oli, ja kelikin oli kohdillaan.

Frantsilan Kehäkukassa, Hämeenkyrössä

Toimintavuosi 2017