VAHANNAN MOPO & MP

Tarjolla ajamista ja rassaamista aikuisille ja lapsille. Aikuiset ajelevat moottoripyörillä ja tukevat ja auttavat lapsia ja nuoria mopojen korjaamisessa. Mopo&mp kerhossa ideana on ajella hyvässä porukassa. Yhteyttä pidetään Whatsapp ryhmän kautta, eikä kenelläkään ole velvollisuutta sen enempää. Jos haluat liittyä mukaan iloiseen porukkaan, niin laita yhteystietosi:

Kimmo Karonen: 044 764 4509 tai vahannannuorisoseura@gmail.com

Toimintavuosi 2019

Vuosi 2019 on ji melkein täälllä. Ensi vuoden suunnitelmat mukaelevat 2018 toimintaa: Kerran kuussa yhteisajo ja yksi pidempi lenkki. Sitä ennen muutamat suunnittelukahveet ja varmaan mennään myös MP - messuille.

Kokoontumisajot 2018

Mopo&mp:n kokoontumisajot 2018:

12.5. Vahannan nuorisoseuran talo - Viljakkala - Hämeenkyrö - Siuro - Tottijärvi - Koskenkylä - Lempäälä - Pirkkala

9.6. Vahannan nuorisoseuran talo: Ruoveden laivaravintolassa villisikaburgerilla

7.7. Vahannan nuorisoseuran talo: Lavian Pirulanvuoren näkötorni ja Niinisalon sotilaskoti

14.7. - 16.7. Saariston rengastie

4.8. Kokoontuminen Teivon ABC:lla. Ajetaan Lahteen Suomen moottoripyörä museoon

8.9. Teivon ABC - Läskiperseajo, Valkeakoski. Reitti oli: Ylöjärvi - Kangasala - Valkeakoski - Sappee - Mobilia. Osallistujia Läskiperseajossa oli noin 160 moottoripyörää

??.??. Päijänteen ympäriajo

Saariston rengastie 2018

14.7.2018

Lauantaina startattiin 10:00 Elomarketin parkkipaikalta reissuun yhdeksän mopon ja 11 henkilön voimin.

Kypärä päähän ja baanalle. Tästä se lähtee! Heli on jo valmis ja muut melkein.

Nauvon lauttajonossa odotellaan ensimmäsitä lauttaa. Kuumaa oli koko reissun ajan ja pukeutumista piti keventää. Nestettä meni myös aikalailla.

Lautalla meri-ilmaa naattimassa.

Perillä majoituspaikassa Houtskärissä. Kaksi yötä tukikohtana toimi skärgårdskolan. Ruoat, majoitus ja saunat hoituivat Ilkka Tuomisen ansiosta mainiosti.

Sunnuntaina 15.7. Ajettiin täysi rengastie. Reitti oli Houtskär - Nauvo - Hanka - Rymättylä - Kustavi - Iniö - Houtskär. Koko päivän lenkkihän tuo oli ja matkalle mahtui kuusi lauttaa.

Keli oli edelleen mahtava! Kuumaa oli, mutta kivä oli ajaa! Tämä kuva on otettu Nauvo - Seili - Hanka lauttaan ajettaessa.

Auringonlaskua rantasaunalta Houtskärissä

Ryhmä Rämä kotiin päin lähdössä. Maanantaina 16.7.2018 startattiin Houtskäristä Turun ja Huittisten kautta Ylöjärvelle. Huippu reissu ja varmasti otetaan uusiksi. Talven mittaan suunnitellaan seuraavaa kohdetta.

Toimintavuosi 2018

Tauko paikalla Häijään Nesteellä. Tästä jatkettiin Lavian Pirulanvuoreen ja sitten Niinisalon sotilaskotiin kaffelle.

Villisikaburgeria odotellaan Ruoveden laivasataman ravintolassa. Maukasta oli, ja kelikin oli kohdillaan.

Frantsilan Kehäkukassa, Hämeenkyrössä

Toimintavuosi 2017