Luova Lava Kesäleiri 2018

Suosittu Luova Lava Lapsille -päiväleiri järjestetään jälleen 4.-8.6.2018 Vahannan Nuorisoseurantalolla.

Leiri on suunnattu 8-12 vuotiaille koululaisille ja leiripäivien aikana lapsella on mahdollista päästä tutustumaan teatterin maailmaan ja muihin taidemuotoihin ammattitaitoisessa ja turvallisessa ohjauksessa.

Luvassa on teatteria, improa, taidepajaa, liikeilmaisua ja sirkustemppuja.

Leiri noudattaa matalan kynnyksen periaatetta eli aiempi kokemusta teatterista tai muistakaan taidemuodoista ei
ole välttämätön. Jokainen lapsi on tärkeä osa ryhmää ja saa äänensä kuuluviin esitystä suunniteltaessa. Tärkeintä on yhdessä tekemisen hauskuus!

Tässä ovat vielä tärkeimmät faktat sekä ilmoittautumistiedot:

Mikä: Luova Lava -leiri

Kenelle: kaikille 8-12-vuotiaille lapsille

Milloin: 4.6.2018–8.6.2018

Missä: Vahannan Nuoriseuralla, Kuruntie 779

Hinta: /100 € sisaralennus 10€.
Hinta sisältää ohjatun toiminnan, ruokailun, vakuutuksen.
Lisäksi mahdollisuus hankkia Luova Lava t-paita, lisämaksu t-paidasta on 5 euroa.

Leirin vastuuohjaajana toimii Niina Tanner. Niinalla on pitkä kokemus lasten ja nuorten kerhojen ohjauksesta. Lisäksi leirillä on mukana apuohjaaja.

Ilmoittautuminen:

Lisätiedot:

niinatanner1@gmail.com

Leirimaksu ja leirikirje lähetetään huhti-toukokuun vaihteessa ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat lapsen leiripaikan.