Luova Lava - kerhot

Lasten ryhmä:
Ikähaarukka: 8-12
Kuvaus: Lasten teatteriryhmän syksy alkaa teatteripelien ja -leikkien parissa. Tutustumme erilaisiin improvisaatiopeleihin ja -harjoitteisiin sekä improamme lyhyitä esityksiä. Keväällä luomme esityksen itse tehdystä käsikirjoituksesta. Vuoden aikana teatteriin tutustutaan innostavassa ja kannustavassa hengessä ja tavoitteena on rohkaista ja tukea osallistujien oman itseilmaisun kehittymistä.
Kokoontuminen: Keskiviikkoisin 17.30 - 19.00 (syyskausi 6.9 - 29.11)Osallistumismaksu 65€/lukukausi.
Vetäjän tiedot: Sari Pasanen, teatteri-ilmaisun ohjaaja. Sari työskentelee
Muuta huomioitavaa: Ryhmään mukaan tulo ei edellytä aikaisempaa

Nuorten ryhmä
Ikähaarukka: 13 - 16
Kerhon sisällön kuvaus: Nuorten teatteriryhmän syys- ja kevätkausi koostuu pitkälti teatteriesityksen valmistamisesta. Syksyllä aloitetaan improvisaation ja ilmaisuharjoitteiden merkeissä ja talven edetessä siirrytään työstämään tekstiä esitykseksi. Yhteisen esityksen työstämisen tavoitteena on tutustua eri ilmaisutapoihin sekä teatteriesityksen valmistamisen vaiheisiin rennossa ja kannustavassa hengessä.
Kokoontuminen: keskiviikkoisin 19.00 - 21.00 (syyskausi 6.9 - 29.11)Osallistumismaksu 65€/lukukausi.Vetäjän tiedot: Sari Pasanen, teatteri-ilmaisun ohjaaja. Sari työskentelee
monipuolisesti teatterikentällä erilaisten ryhmien parissa. Sari pitää sushista, pyöräilystä ja parhaillaan opiskelee innostuneesi sirkustaitojen. Ohjaan Vahannan Nuorisoseuran teatteriryhmiä nyt kolmatta vuotta. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä teatteriharrastuksen aloittamisesta tai jatkamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä (pasanen.sj@gmail.com).
Muuta huomioitavaa: Ryhmään mukaan tulo ei edellytä aikaisempaa
kokemusta teatterista. Muista pukeutua rentoihin vaatteisiin ja ota mukaasi juomapullo!Ilmoittautuminen nettilomakkeella.Kesänäytelmäkurssi/kerho 2018Yhdistelmäkurssi (= samassa ryhmässä toimii nuorten ja aikuisten kurssi sekä lasten kerho) käynnistyy maalis-huhtikuussa 2018 jos kesänäytelmä kesälle 2018 päätetään toteuttaaYhdistelmäkurssi on tarkoitettu kaikenikäisille näyttelijöille, joilla on jo jonkun verran kokemusta näytelmäprojekteihin osallistumisesta ja se edellyttää sitoutumista harjoittelu- ja esitysaikatauluihin Osallistumismaksu 50 €/osallistujaTiedustelut ja ennakkoilmoittautumisetsähköpostitse info@vahannannuorisoseura.fi tai yhteydenottolomakkeella.