Tervetuloa Vahantaan!

Jo vuodesta 1950.

Ylöjärveläinen Vahannan Nuorisoseura on aktiivinen ja nuorekas yhdistys, joka järjestää monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Järjestämme ylöjärveläisille erilaisia harrastuskerhoja mm. musiikin, luovan ilmaisun ja liikunnan parissa.

Upea ja perinteikäs nuorisoseurantalomme tarjoaa oivan paikan järjestää erilaisia juhlia, tilaisuuksia ja kokouksia.

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Päivitetty 2.4.2020

Hallituksen suosituksen mukaan kaikkia lähikontakteja on suositeltu vältettäväksi. Tämän linjauksen vuoksi nuorisoseuran kerhot ja toimintaryhmät kuten sähly perutaan kevään 2020 osalta. Pahoittelemme tilannetta, mutta haluamme huolehtia omalta osaltamme turvallisuuden ja terveyden varmistamisesta.

Kuten monia muitakin tahoja, myös nuorisoseuraamme tämä Korona-aika koettelee taloudellisesti rankalla kädellä. Pohdimme eilen johtokunnan kokouksessamma keinoja päästä yli kassan merkittävästä vajeesta ja päädyimme aikaistamaan tämän vuoden jäsenmaksujen keräämistä. Jäsenmaksut ovat tulleet jäsenillemme sähköpostiin (tarkistathan myös roskapostin) ja osalle ne jaetaan tässä lähipäivinä postilaatikkoon.

Autathan meitä selviämään tämän haastavan kauden yli maksamalla jäsenmaksun eräpäivään mennessä, iso kiitos!

Me lupaamme ensi syksylle jälleen erittäin vireää ja innostavaa kerho- ja kurssitoimintaa ylöjärveläisten iloksi ja hyödyksi. Suunnittelu on jo käynnissä ja pääset vaikuttamaan kerhotarjontaan vastaamalla linkin kyselyyn:

https://forms.gle/AjV52QwqfJm4n1BK6

Voimia ja terveyttä kaikille näissä poikkeusoloissa!

Kiitollisin terveisin,

Vahannan Nuorisoseuran Johtokunta

Tulevia tapahtumia:

  • 70-vuotis tapahtuma la 3.10.2020 kello 13.00


Tapahtumakalenteri

Täältä löydät meidät