Tervetuloa Vahantaan!

Ylöjärveläinen Vahannan Nuorisoseura on aktiivinen ja nuorekas yhdistys, joka järjestää monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Järjestämme ylöjärveläisille erilaisia harrastuskerhoja mm. musiikin, luovan ilmaisun ja liikunnan parissa.

Upea ja perinteikäs nuorisoseurantalomme tarjoaa oivan paikan järjestää erilaisia juhlia, tilaisuuksia ja kokouksia.

Teatterikesä Ylöjärven museolla!!!! Camping Förttinä tulee!!!!

Tänä kesänä Vahannan nuorisoseuran kesäteatterissa pureudutaan leirintäalueen elämään. Musiikkipitoinen komedia kertoo leirintäalueen rattoisasta viikonlopusta ja siitä mitä kaikkea voikaan tapahtua....

Seuraa touhua:

www.facebook.com/campingforttina

Vahannan nuorisoseuran sähköposti (30.03.2018)
Vanha sähköpostiosoitteemme on poistumassa käytöstä ja sitä luetaan enää vain satunnaisesti. Uusi sähköpostiosoitteemme on vahannannuorisoseura@gmail.com  Ollaan..

29.03.2018  Johtokunnan kokous 2.4.2018
26.03.2018  UUDET NETTISIVUT!!!!